Блог пользователя Костянтин Рєуцький

Як відбувався розгляд проекту 7132...

У середу 8 лютого сталася важлива подія - здоровий глузд переміг прихований під маскою моральності політичний популізм - комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації відхилив дуже небезпечний проект закону №7132 "Про захист суспільної моралі". Цей законопроект вже не розглядатиметься парламентом. Як і багато інших важливих подій, це голосування залишилося майже непоміченим суспільством. 

Нацкомморалі надихає російських законодавців

Російські законодавці протягом двох років уважно і не приховуючи заздрощів спостерігають за діяльністю своїх українських колег. Схоже, експерімент із прийняттям закону України "Про захист суспільної моралі" та створенням НЕК в Росії визнано успішним. Нещодавно Держдума РФ прийняла у другому читанні закон "Про обмеження обігу продукції еротичного та порнографічного характеру". Російськи парламентарі пішли далі депутатів ВР, тим самим кинувши їм черговий виклик. Хто перший? Хто нахабніший?

Вітаємо Нацкомморалі зі здобуттям "почесної" антіпремії "Будяк року-2009"

10 грудня, в Міжнародний день прав людини, українськи правозахисники оголосили список найбільших порушників прав людини та вручили Антипремію «Будяк року» чиновникам та установам, яки в найбрутальніший спосіб порушували права людини у 2009 році.  До цього "почесного" списку потрапила й Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі.